L Y D D E B.

29 december

Publicerad 2012-12-29 17:44:50 i Allmänt

Har varit lite seg med uppdateringen känner jag. Här är i alla fall några bilder från julafton! På söndagen blev det uppesittarkväll men tyvärr ingen vinst. Julafton var mysig och bra, kusinerna med fler kom på besök, så det var trevligt!
Annars har jag inte gjort så mycket de senaste dagarna, shoppat lite, tränat och fikat i mängder. Idag har jag varit och sett fotboll och tränat. Ikväll ska jag vara med mina vännor.
Min bor fyller förresten år idag, stort grattis till honom!

23 december

Publicerad 2012-12-23 12:10:46 i Allmänt

Imorgon är det julafton. Det ska bli mysigt, även om julafton i år inte kommer bli som vanligt. Har tyvärr dragit på mig en liten förkyldning också. Skulle vilja träna, men jag vet inte om det är det bästa jag kan göra just nu. Så vi får se.
Igår bakade jag och mamma nya lussebullar eftersom de vi har bakat tidigare nästan var slut. 

21 december

Publicerad 2012-12-21 18:32:59 i Allmänt

Nu har äntligen jag också lov. Vilken underbar känsla. Vi hade volleybollturnering idag på skolan, sedan gick jag en stund med mina vännor på stan. Ikväll ska vi ha lite julmys hemma hos Ebba. Perfekt start på lovet.

18 december

Publicerad 2012-12-18 15:38:35 i Allmänt

Igår pyntade vi granen här hemma. Den blev fin tycker jag.
Gjorde bort sista provet för i år idag, så nu kan jag verkligen njuta. Så otroligt skönt. Har haft bad idag också. Livräddning. Det gick väl bra. 
Eftersom jag inte har något i skolan ska jag se film och ta det lugnt ikväll. 

16 december

Publicerad 2012-12-16 22:25:39 i Allmänt

Igår hade vi som sagt lillajulafton hemma hos farmor och farfar. Vi åt mat och nästan hela kvällen spelade vi spel. Riktigt mysigt. 
Idag har jag gjort ett pepparkakshus. Tyvärr blev det inte så fint. Har även tränat och fikat en massa idag också.

15 december

Publicerad 2012-12-15 18:48:07 i Allmänt

För tillfället befinner jag mig hos farmor och farfar. Vi har lilla julafton, lite småmysigt tycker jag. Jag är dock grymt mätt efter en god middag. Vad vi ska göra senare vet jag inte, men vi blir kvar här och vi övernattar här också. Det blir väl att mysa gissar jag.

14 december

Publicerad 2012-12-14 16:49:47 i Allmänt

Hade som sagt prov hela dagen. Det finns roligare saker man kan göra, om man säger så. Men men. Äntligen helg! Den invigde jag med ett gympass och har just ätit tacos med min broder. Ikväll ska jag bara mysa.

13 december

Publicerad 2012-12-13 20:12:33 i Allmänt

Imorgon kommer jag sitta i skolbänken hela skoldagen och skriva nationellt prov i matematik. Jag är inte så taggad på det faktiskt. Måste gå igenom lite inför det nu och så blir det nog en tidig kväll så jag är riktig pigg å fräsch imorgon.
Dagen har i alla fall bestått av Luciatåg, skola, fika och lite träning.

12 december

Publicerad 2012-12-12 20:20:51 i Allmänt

Jackan som jag har beställt kom idag. Glad är jag för det! Nu slipper jag frysa. 
Tränade efter skolan och har försökt att plugga lite också. Jag viill bara ha lov. Seriöst.

11 december

Publicerad 2012-12-11 22:26:25 i Allmänt

Det är en bra dag idag. En bra, men väldigt väldigt tråkig dag. Orkar inte gå in på mina känslor, och nej mina vänner, jag är inte känslokall. För jag tycker verkligen att det här är så otroligt hemskt att det inte ens går att beskriva. Fy.
Har inte gjort något speciellt idag, varit på skolan, pluggat lite och handlat med min moder. Nu ska jag läsa lite engelska och sedan sova. 

10 december

Publicerad 2012-12-10 20:14:22 i Allmänt

Spinningpasset var verkligen jobbigt idag. Benen var helt slut efter gårdagens benpass, nu är dem ännu tröttare.  Dock känns det faktiskt riktigt skönt. Efter spinningpasset blev det ett corepass. 
Nu ser jag Lilla årskrönikan, av det jag har sett är det riktigt roligt, haha. Så det är något ni se om ni har tråkigt!

9 december

Publicerad 2012-12-09 11:14:03 i Allmänt

Mycket bra kväll igår. Jag tackar Veronica för middagen! Supergott var det. Resten av kvällen pratade vi och spelade lite spel. Det har snöat massor inatt och det fortsätter falla, så idag vill man bara vara inne och mysa. Tror att mamma och jag ska baka knäck och sånt, så det blir perfekt. Jag ska nog ta mig en promenad till gymmet också, det blir senare det.
Beställde en jacka alldeles nyss, blir spännande att se om den passar när den anländer!

rygg

Publicerad 2012-12-08 16:47:11 i Allmänt

Idag blev det ett rygg-pass, riktigt roligt att träna lite annorlunda nu med mitt nya program! Kommer nog även ha träningsvärk imorgon också, faktiskt ganska skönt.
I alla fall var filmen jag såg i går på bio riktigt bra, Argo
Ska försöka komma på något att göra nu innan jag ska till Veronica klockan halv åtta.

8 december

Publicerad 2012-12-08 13:20:25 i Allmänt

Den skönaste känslan måste nog vara att veta att det inte finns något man måste göra. Så idag har jag sovit länge, nästan till halv 12, minns seriöst inte senast jag gjorde det. Sedan åt jag en god frukost medan jag såg julkalendern och nu ska jag dra och träna. Verkligen skön dag. Bättre blir den, för ikväll bjuder Veronica på trerätters middag!

7 december

Publicerad 2012-12-07 16:34:45 i Allmänt

Äntligen helg säger jag bara. Invigde den med axlar, bröst och triceps-pass. Jag välkomnar träningsvärken med stoora armar. Som vanligt när det är fredag äter vi tacos här hemma, så det ska jag äta nu. Kvällens plan/er är bio.

6 december

Publicerad 2012-12-06 16:23:16 i Allmänt

Hej vänner. Ska laga mig en hamburgare och sedan plugga (prov imorgon!!). Belönar mig själv sedan med spinning och core, men måste tyvärr fortsätta med plugget efter det. Så ser min dag ut. Någon som vill byta?

5 december

Publicerad 2012-12-05 18:15:39 i Allmänt

Gick igenom ett nytt träningsprogram (har förresten aldrig haft något riktigt programtidigare) direkt efter skolan. Känns riktigt bra! Nu blir det att satsa på träningen på riktigt. Jag är mer än taggad. 

4 december

Publicerad 2012-12-04 19:06:23 i Allmänt

Det är verkligen jobbigt att det är så kallt ute. Måste ha täckbyxor och en massa kläder på mig för att inte frysa ihjäl. Idag köpte jag en godispåse för att belöna mig själv eftersom jag har varit utan fika och gotta i en månad (åt dock lite pepparkaksdeg och en pepparkaka i söndags). 1,2 kilo blev det ungefär. Tjockt och gott.

:-)

Publicerad 2012-12-03 22:13:26 i Allmänt

Det var jättekallt att cykla idag, så när jag skulle till gymmet hade jag på mig massor med kläder. Fint va??
Även om jag var otroligt seg idag så gick träningen bra, dessvärre har väl pluggandet gått lite sämre. Men men, sovmorgon imorgon med, skönt.

3 december

Publicerad 2012-12-03 17:17:22 i Allmänt

Idag är det en riktigt speciell dag, för idag jag har namnsdag! Nä, så speciell dag är det inte. Det är förresten min bror som har satt upp mitt hår så fint. Han har även låst min mobil, han är så snäll. Om en timme ska jag på spinning och core, efter det är det plugg som gäller.

första advent

Publicerad 2012-12-02 22:00:56 i Allmänt

Måste faktiskt säga att det har varit en bra dag idag. Riktigt mysig. Jag är glad idag och allt känns så bra. Älskar julen :-)

2 december

Publicerad 2012-12-02 15:25:38 i Allmänt

 
Idag har jag och Simon bakat pepparkakor av mammas hemmagjorda deg. Eftersom jag inte fikar så vet jag tyvärr inte hur dom smakar, men dom luktar jättegott i alla fall! Ni ser förresten hur cool min brorsa är, haha, och märker nog även vilket busigt bus han har gjort. 
Vi ska fortsätta baka senare eftersom vi har halva degen kvar, så det kommer bli jääättemånga pepparkakor. Igår bakade vi sockerkringlor och tyvärr vet jag inte heller hur dom smakar, men dom ser ju dögoda ut.
Ska träna nu och efter det fortsätter julbaket.

jag

Publicerad 2012-12-01 11:31:59 i Allmänt

Någon bad mig om att berätta lite om mig själv. Så självklart ska jag göra det
namn: Lydia Berglund
född: 950504
bor: Piteå
familj: mamma Sara, pappa Patrik, lillebror Simon, två katter.
 
Det här måste nog vara det svåraste som finns, berätta hur man är som person alltså, men jag ska försöka så gott jag kan!
Jag är en glad tjej (haha), lite småblyg kanske. Kan nog även uppfattas som dryg, men det är jag inte. Faktiskt är jag ganska barnslig av mig. Ibland har jag ganska kort stubin, men ja..
   Jag är kreativ av mig, och älskar verkligen att hålla på att pyssla osv, även att fotografera. Jag är väldigt brydd om att allting måste vara snyggt och jag måste ha ordning (undantag i mitt skåp på skolan). Det kan väl vara både bra och jobbigt.
Vad gör jag på fritiden då? Ja, oftast tränar jag och är med kompisar. Tyvärr är min fritid ganska begränsad just nu eftersom jag går teknik. Men annars gillar jag att umgås med folk, festa, pyssla och mycket mer.
Jag har har bra kontakt med min familj, jag kan prata med den om nästan allt. Kan även tycka att det är roligt att vara med den. 
Om det är något annat som någon undrar över är det bara att fråga!

1 december

Publicerad 2012-12-01 09:59:55 i Allmänt

börjar dagen med svenskauppgiften, hoppas att den är klar snart. sedan fortsätter jag med kemin. och kanske lite fysik efter det. det är hårt att gå teknik.
men jag ska också hinna julpynta och baka lite idag. supermysigt! det kom jättemycket snö igårkväll, så det gör det bara ännu mysigare. det blir nog en jul med snö i år, förhoppningsvis.

Om

Min profilbild

Lydia

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela