L Y D D E B.

cupcakes

Publicerad 2012-10-28 17:17:18 i Allmänt

idag har jag bakat cupcakes. det var en sån dag idag kände jag, annars skulle tiden gått hur sakta som helst. det har den dock ändå gjort. men snart åker jag mot kallax och sedan mot stockholm! innan det blir det tacos med familjen.

28 oktober

Publicerad 2012-10-28 15:23:15 i Allmänt

igår var jag en katt :-) vi började kvällen hos Sara med middag, sedan drog vi till Lina och sedan på fest. tillslut blev det faktiskt en bra kväll. 
idag har jag varit på en ca 7km lång promenad och packat, eftersom jag åker till stockholm ikväll!!! så imorgon blir det stan med mina vänner i huvudstaden.

24 oktober

Publicerad 2012-10-24 15:19:08 i Allmänt

 
jag ska snart cykla till Emelie, vi ska göra i ordning för ikväll. hoppas att ni kommer och kikar in. det skulle vara roligt! storgatan 12.
denna skoldag var betydligt kortare än vad den brukar vavra, sovmorgon till 9.10 och fick sluta sista lektionen 30 minuter tidigare. jag vill ha lov nu. två dagar kvar. två månader kvar till julafton är det idag också. woho.
 

22 oktober

Publicerad 2012-10-22 22:08:00 i Allmänt

jag vill ha sommar :-(
 
kvällen har jag tillbringat på stepin på spinning, core och yoga. underbart. har hunnit boka en stockholmsresa idag, så på söndag åker jag dit. ska bli fett kul.
annars så har jag haft en riktigt bra helg! och nu är det bara denna kvar innan lovet. så sjukt skönt det ska bli.

17 oktober

Publicerad 2012-10-17 22:05:30 i Allmänt

idag öppnade vi vår butik. för er som inte vet så går jag entreprenörskap, och tillsammans med emelie, petra och fanny har jag startat ett företag. vi heter lost and found och vår affärsidé är att ha en secondhand-butik där man kan hänga och köpa billigt fika. nu har vi även ett samarbete med ungt skapande, så när man köper kläder kan man sy och fixa till dom direkt på plats. så klart går det bra att bara pyssla också, det är helt gratis. vi håller till på Storgatan 12 (mittemot dagiset vid badhusparken) och vi kommer ha öppet varje onsdag mellan 18 och 21. ni är varm välkomna!
besök vår facebooksida och följ oss på instagram @lostandfound_uf

14 oktober

Publicerad 2012-10-14 15:43:29 i Allmänt

 
kände för att lägga ut dessa bilder. gamla är dom.
 
som ni kanske märker är jag sämst på att blogga. men ni som ändå kikar in här verkar vilja veta vad jag håller på med. så vad har jag gjort då? jo, jag har tränat, gått i skolan, sett film. i fredags firade vi Lina, det var trevligt. hon bjöd på fika och hon verkade bli jätteglad över alla sina presenter, haha eller. igår hade jag Ebba och Veronica mysmiddag hemma hos Veronica. och så spelade vi spel resten av kvällen. jag bara chillar på dagarna låter det som, vilket jag också gör.

8 oktober

Publicerad 2012-10-08 21:44:28 i Allmänt

här ser ni hur mina glasögon ser ut :-)
 
efter en mysig kväll ska jag nu lägga mig och se lite vampire diaries. sovmorgon imorgon, skönt.

7 oktober

Publicerad 2012-10-07 16:56:47 i Allmänt

det har hunnit bli en ny månad sen jag bloggade sist. har hunnit skaffa mig nya glasögon och fått mig en ny cykel också. regnet har öst ner och just nu är jag fett less på det. annars har väl veckan sett normal ut, skola, träna, plugga, äta, sova.
just nu håller jag på att baka en jordgubbspaj! mums. ikväll ska jag se tv, solsidan har premiär (som jag har längtat och väntat) och så ska jag se partaj också. en riktig tv-kväll, det är väl det man ska göra när det är sånt här väder. 

Om

Min profilbild

Lydia

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela