L Y D D E B.

14 juni

Publicerad 2013-06-14 19:02:17 i Allmänt

Det känns sååå skönt att äntligen ha helg. Har nog aldrig viljat ha det så mycket som i veckan. Men nu så! Ska njuta som bara den. Har haft hårinpackning och tagit hand om mig själv sedan jag kom hem, välbehövligt efter en skitig dag i skogen.
Ikväll umgås jag med tjejerna och sover sedan hos Johan. 

13 juni

Publicerad 2013-06-13 22:06:50 i Allmänt

Här är bilder från årets bal. Bättre sent än aldrig. Alla var verkligen superfina! Nästa år är det min tur igen, längtar lite faktiskt.
 
Det enda jag gör på dagarna nuförtiden är att kriga i skogen känns det som. Har hunnit få sommarlov på riktigt, firat det, sprungit mitt livs första mil och myst, sen senast jag skrev. Livet är riktigt bra just nu, förutom att jag ska upp om ganska exakt 7 timmar och 24 minuter, någon som vill byta?

3 juni

Publicerad 2013-06-03 20:15:24 i Allmänt

Det har varit en grymt bra helg. Har tillbringat den i Umeå på Brännbollsyran med dom jag tycker om mest. Jag har fått se Nause, ätit en massa onyttigt och bara haft hur kul som helst. Tyvärr slutade helgen lite sämre, men nu är allt bra igen och det är jag mer än glad över just nu. 
Har inte jobbat något idag eftersom jag har skrivit mina två sista prov i tvåan(!!!!), skööönt. Istället har jag solat lite och sprungit, även varit en sväng på stan och shoppat lite och ätit middag med mamma. Imorgon ska jag tillbaka till skogen igen.

Om

Min profilbild

Lydia

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela