L Y D D E B.

30 september

Publicerad 2012-09-30 11:33:32 i Allmänt

Detta är alltså Stockholm. Just nu är jag en aning fattigare än vad jag var tidigare, men jag är nöjd, även om det inte har blivit så himla mycket shopping. Trevligt har det i alla fall varit. Vi åker hem ganska sent ikväll, så det kanske blir mer shopping idag. Nu orkar jag inte skriva mer eftersom blogg.se ändrar orden jag skriver på ett väldigt jobbigt sätt.

27 september

Publicerad 2012-09-27 17:15:02 i Allmänt

äntligen har det slutat regna. att det kan regna så mycket som det har gjort, helt sjukt. 
jag unnade mig en godispåse efter skolan, så nu sitter jag och äter från den. jag måste packa också eftersom jag drar till stockholm imorgon!!! där nere blir det att shoppa, träffa släkt och även gå på teater, så det ska bli riktigt roligt! planet går 06.35 eller nånting sånt, så det blir att stiga upp tidigt. 

25 september

Publicerad 2012-09-25 17:04:25 i Allmänt

jag sitter och skriver på ett svenskaarbete som ska in imorgon, snart klar(!!!!) woho. tidigare idag läste jag ut min engelskabok, skönt, den var dock väldigt bra. sen ska jag bara skriva en recension om den. 
ikväll ska jag vara med Lina och Veronica en stund. Veronica ska bjuda på cupcakes.
igår var vi på Nodo med de andra och mös, och jag avslutade kvällen på gymmet när jag ändå var i stan. 
nu måste jag verkligen skriva klart denna grej. 

22 september

Publicerad 2012-09-22 16:43:56 i Allmänt

skönt med helg. just nu befinner jag mig hos Lina, och hon befinner sig just nu i duschen. 
igår var jag med veronica, isso och saraS, vi avslutade kvällen efter tv-spelande med att ligga i min säng och prata om allt mellan himmel och jord. det var mysigt. 
idag har jag varit in till stan med veronica och jag gjorde även ett besök på gymmet. 

20 september

Publicerad 2012-09-20 11:29:00 i Allmänt

jag är hemma på mitt hål som jag har till 10 över 12. har ätit lite mat och skrivit klart engelskan. nu lyssnar jag på musik. jag försöker även komma på alla dessa nya funktioner i iOS 6. de jag har kommit på är en ny app (passbook, hur bra??), ny karta, nytt bland inställningarna, det är blått längst upp när man smsar och går in på vissa grejer, på tangentbordet har det kommit en ny knapp kr (varför??). det ser helt annorlunda ut när man ska ta kort, det går enklare att dela bilderna eftersom det finns direktlänk till t ex facebook när man är bland bilderna. det finns nya bakgrundsbilder och när det ringer finns det mer alternativ, när man har laddat ner en ny app står det att den är ny osv. det finns hur mycket som helst alltså! och fråga mig ej varför jag orkade skriva allt det där, kanske för att jag har tråkigt kanske.

18 september

Publicerad 2012-09-18 20:54:40 i Allmänt

jag ligger i sängen och ser x factor. egentligen borde jag läsa, men jag känner inte för det, så då gör jag det inte.  sen ska jag se hollywoodfruar. 
min dag har i alla fall bestått av skola, mjukglass på den långa lunchrasten med Linn. uppsättning av en massa lappar. och efter skolan drog jag direkt till gymmet. morgondagen består av fotbollsturnering på skolan, ska bli riktigt roligt!

17 september

Publicerad 2012-09-17 20:43:15 i Allmänt

ännu en skolvecka är nu påbörjad. vi har lite som måste göras, så det känns väl inte så där jätteroligt.
 
nu måste jag berätta om en liten rolig grej som hände när jag skulle träna idag. jag gick till gymmet, för ovanlighetens skull (i spöregn) och min lilla kisse följde efter mig hela vägen dit. han är så söt.
nu ska jag ta fram min engelskabok. och läsa. 
förresten så beställde jag nya glasögon idag, spännande alltså!

15 september

Publicerad 2012-09-15 17:44:02 i Allmänt


japp, här är vi när vi åt lunch/frukost idag. söta va? det blev hos ebba istället för hos veronica. gott var det faktiskt! jag som inte är så jätte förtjust i pannkakor.
snart kommer det middaggäster hit och senare ska jag vara med mina vänner!

23.26

Publicerad 2012-09-14 23:26:46 i Allmänt

Det blev en tidig, men trevlig kväll. Vi åt kyckling och pommes till middag och sedan blev der lite Wii spelande. Nu ligger jag i sängen och ser tv. Morgondagen börjar jag med en runda på stan med mor och sedan blir jag bjuden på lunch hos Veronica, trevligt!

14 september

Publicerad 2012-09-14 15:14:09 i Allmänt

åh vad skönt med helg. 
jag ska snart gå tillbaka till skolan igen och möta upp mina vännor och så ska vi ta bussen till emma. vi ska äta middag och mysa. bra start på helgen!

core

Publicerad 2012-09-13 20:43:38 i Allmänt

dagens träning bestod av först löpning och lite ben + armar i gymmet, sedan ett core-pass. imorgon är det äntligen fredag, igen. veckorna bara flyger förbi känns det som. nu ska jag mysa framför teven med min mor. och så blir det en ganska tidig kväll tror jag, jag somnade både på mitt hål och innan jag skulle fara och träna, sååå trött har jag varit idag.

13 september

Publicerad 2012-09-13 15:26:00 i Allmänt

egentligen går vi till fem i fyra idag, men vi slapp sista lektionen. mycket skönt. och nu när jag kollade ut genom fönstret fick jag till min förvåning se att det haglar ute. snart börjar det väl snöa också...
men i alla fall ska jag städa mitt rum nu.

12 september

Publicerad 2012-09-12 22:09:23 i Allmänt

nu har nya iPhone kommit ut. inte skulle jag tacka nej till en inte. men jag är nöjd med telefonen jag har. 
 
kom hem från gymmet för en stund sedan. innan gymmet hängde jag på nodo med mattias, tog igen lite tappad tid osv. det var trevligt. och vad ska jag göra nu då? jo, jag ska läsa.

sensia 24

Publicerad 2012-09-11 22:37:53 i Allmänt

jag var duktig och tog mig till gymmet. jag cyklade till och med till 24, eftersom jag kände för att träna där. det är mycket mysigare. även om det kanske inte ska vara mysigt när man tränar men...
nu ska jag nog läsa lite i min engelskabok och sedan sova. jag tänkte vakna tidigt imorgon så jag hinner tvätta håret. skolfoto imorgon, weeiieiei.

11 september

Publicerad 2012-09-11 16:59:53 i Allmänt

jag ogillar långa skoldagar. verkligen. vi höll på att göra lite reklam för vårt företag idag på sista lektionen, så vi lekte lite i photoshop. när vi blev klara stängdes det ner, såklart, då fick vi börja om från början. så nu har vi lärt oss att man alltid ska spara, det blir så jobbigt annars.
nu ska jag äta mat eftersom jag håller på att dö av hunger. och om jag känner för det far jag och tränar.

10 september

Publicerad 2012-09-10 19:43:27 i Allmänt

har just varit på spinning och core, åh vad skönt det känns. nu ska jag skriva min labbrapport som ska vara inlämnad imorgon där vid 16. woho. tänkte bara att ni ville veta det. för det ville ni va?

9 september

Publicerad 2012-09-09 21:03:56 i Allmänt

tja, det här är min snygga kattis. 
jag har faktiskt fått lite gjort idag, jag har läst i min engelskabok (braaaa!!) och ikväll har jag tränat på gymmet med ebba. innan det bjöd farmor och farfar på middag. imorgon börjar ännu en skolvecka, jag har lite uppgifter som måste göras, att jag ska vara så lat alltså...

8 september

Publicerad 2012-09-08 19:29:00 i Allmänt

för tillfället är jag hos ebba, och här kommer jag nog vara ett ganska bra tag. vi ska nämligen lana. det var längesen vi gjorde det, så det ska bli roligt. haha. 
annars har jag gått en runda på stan med Lina idag, och varit en sväng till stallet med mamma eftersom hon verkligen ville kolla på hästar denna dag. nu ska jag fortsätta med mitt spelande här :-)

7 september

Publicerad 2012-09-07 18:38:00 i Allmänt

älskade fredag. äntligen helg. idag på skolan paddlade vi kanot, det gick bra och här ovan ser ni hur jag och Linn såg ut :-) dock gick det mindre bra för dem som tippade i vattnet. stackarna. jag har hunnit ha mitt första prov i tvåan idag också, så det var en speciell och minnesvärd händelse.
ikväll tror jag att jag ska se HarryP med ebba och veronica. 

6 september

Publicerad 2012-09-06 18:16:22 i Allmänt

hejsanhejsan, världens bästa bloggare här :P nä, drev. som vanligt händer det inte så mycket i mitt liv. jag går i skolan, kommer hem från skolan, tränar lite, vet att jag har en (engelska)bok som bara väntar och väntar på att bli läst, men den får fortsätta att vänta. och så äter jag och sover också. den här veckan har gått ovanligt fort, fredag imorgon ju!

2 september

Publicerad 2012-09-02 21:56:00 i Allmänt

idag kände jag för att få friskluft. så idag har jag tillbringat en stund i skogen med farmor och farfar och plockat lite bär. det är alltid nice att tjäna lite pengar. 
jag hade ingen lust att fara till gymmet idag, istället blev det ett pass här hemma istället. så jag måste bara passa på att tipsa om en app, som jag har haft hur länge som helst, men jag har aldrig använt den. Nike Training heter den i alla fall!

1 september

Publicerad 2012-09-01 15:45:01 i Allmänt

har tillbringat min dag på stan med min mor. det blev lunch på rödalyktan. jag tyckte att gårdagens shopping fick räcka så det blev inga inköp idag. 
nu har jag inte så mycket för mig så jag tänkte fixa till lite i mitt rum.

Om

Min profilbild

Lydia

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela