L Y D D E B.

27 januari

Publicerad 2013-01-27 14:40:51 i Allmänt

Dags att blogga lite kanske. Även om jag inte har så mycket att dela med mig av. Skolan och träning har tagit upp mina dagar, lite plugg också. Har hunnit inhandla ett par nya skor och en ny parfym.
Igår hade vi Halv åtta hos Sara, hon bjöd på god mat och så övernattade vi även där och idag började vi dagen med god frukost följt av ett gympass. Nu ska jag bara ta det luuuugnt, så skönt.

2013

Publicerad 2013-01-18 18:48:44 i Allmänt

Det kanske är dags för mig att blogga. Under tiden jag har varit borta har jag hunnit med om den jobbigaste tid i mitt liv, jag har insett en massa fel, det är jag bara tacksam för. Just nu måste försöka hitta mig själv igen, ungefär så känner jag. 
   Annars har jag kommit igång med träningen igen och tränat stenhårt, alltid lika skönt. Skolan har börjat om Den har inte hunnit bli jobbigt, men den blir nog jobbigare sen. Förhoppningsvis blir den inte det. Har också förändrat mitt hår och gjort slingor, även klippt mig.
   Idag har jag vilat från träningen och ska fortsätta ta det lugnt resten av kvällen. Äntligen är det helg! Imorgon blir det skoterkörning med mina fina vänner. Mina vänner måste vara de bästa som finns, menar varenda ord jag säger.

Om

Min profilbild

Lydia

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela